Miejsce dla dwóch osób jest potrzebne.
Moderator: Pi White

Junior Turysta napisał(a):Kurcze. U mnie padl akumulator. Nie wiem czy dojade na miejsce. Juz sie laduje pod prostownikiem ale nie jestem pewien czy prostownik jest ok. Sora
NIESTETY MAM ZŁĄ WIADOMOŚĆ:
). Zdjecia beda najwczesniej jutro gdyz / poniewaz Crash ( robil za papparazzi ) jest na Komunii i niestety nie ma mozliwosci ich wstawinia. Cierpliwości. Dziekuje i pozdrawiam Was Serdecznie.
Junior Turysta napisał(a):Jak bedziecie grzeczni to i foty sie znajda. Gdyby nie ja ( czytaj. Zwerbowanie Paparazzi ) to nie mielibyscie ani jednego zdjecia.

tylko nie wiem po co, ktoś znowu na forum pisze po jebance o jakiś nieporozumieniach przy których go nawet nie było tylko zna je z innych źródeł?? jaki w tym cel?? ...ekhmmmm az sie zakrztusilem 

GRZYBU napisał(a):Wiem że nie o mnie..... nie byłem tam i nie widziałem więc nic nie mówię....tylko nie wiem po co, ktoś znowu na forum pisze po jebance o jakiś nieporozumieniach przy których go nawet nie było tylko zna je z innych źródeł?? jaki w tym cel?? ...ekhmmmm az sie zakrztusilem

Anekr napisał(a):Nie rozumiem po co ciągnąć temat - to co było na jebance, na niej zostaje, tym bardziej, że koledzy porozmawiali sobie..

Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość