Moderator: Pi White
yassem napisał(a):Witam,
Jestem absolutnym nowicjuszem, sprzęt zdobyty ledwo parę tygodni temu i jeszcze nie udało mi się postrzelać z ludźmi, czy imprezy "otwarte" są otwarte nawet na takich jak ja? Definitywnie wszelkie braki nadrobię zapałem, a jakoś trzeba zacząć, nie?
P.S. Jakby co mógłbym mieć 1,5 wolnego miejsca w aucie
Goorock napisał(a):Jeśli regulamin przeczytałeś i znasz zasady to tak.
Dada napisał(a):Nie byłem jeszcze w Janówku, czy tam jest dużo strzelania we wnętrzach?
LEVRO napisał(a):Dada napisał(a):Nie byłem jeszcze w Janówku, czy tam jest dużo strzelania we wnętrzach?
Strzelamy się za wielką fosą wśród drzew , a wewnątrz nie strzelamy .
gliniarz napisał(a):Staramy się zaczynac o 1000 więc musisz być troche wcześniej zeby się przygotować oszpejowac odlac itd...
Dada napisał(a):gliniarz napisał(a):Staramy się zaczynac o 1000 więc musisz być troche wcześniej zeby się przygotować oszpejowac odlac itd...
yassem napisał(a):No to jutro moje pierwsze strzelanie! Myslałem, że wszystko mam obcykane, ale jeszcze parę wątpliwości, które mam nadzieje z Waszą pomocą uda się szybko rozwiać:
1. Zgodnie z zasadami trup zakłada pomarańczową kamizelkę odblaskową. Czy żóła odblaskowa również spełni zadanie, czy może kolor żółty jest zarezerwowany na specjalne okazje jak fotograf czy coś?
2. Czy są jakieś ograniczenia dot. magazynków? Kiedyś mam zamiar kupić low-capy, ale akurat mam pod ręką hi-capa i się zastanawiam czy można
No i ostatnie pytanie, które miałem cichą nadzieję, że rozwiąże się jeśli bym z kimś jechał (btw, oferta dalej aktualna, podwózka z mokotowa):
3. Na którą w ogóle am przyjechać?
4. Twierdza Janówek to Fort XVII, prawda?![]()
Z góry olbrzymie dzięki
WhiteKaszyn napisał(a):W kwestii wyników pierwszą część rozgrywki dwoma punktami wygrała ekipa RSów niestety nie udało im się utrzymać "domku" i Hamburgery zdobywając " domek" zdobyli pięć punktów bonusowych, tym samym wygrywając całą grę trzema punktami.
Devil napisał(a):Była dzisiaj taka rozmowa, żeby zagrać kiedyś JT tylko na CQB-wkach, czyli do 350 fps-ów. Byliby chętni? Czy jak zwykle się okaże, że połowa nie ma tak "słabych" replik?
Maciej napisał(a):Dzięki za bardzo fajne spotkanie, faktycznie Janówek dość daleka i wymagająca miejscówka, ale było warto
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość