Moderator: Pi White
Vitek napisał(a):Będziemy, 3-4 paprotki.
Sevi napisał(a):Głos na MŁ, pojade gdziekolwiek chyba + 1
U nas beda nowicjusze w wiekszosci i nie potrzebujemy duzego terenu, spokojnie sie pomieszcza obie strzelanki, a na koniec mozna zagrac razemChciałbym tę imprezę zrobić w godz. 11-15 na MŁ, ale tak, że nie kolidować z jebanką. Np. na MŁ2 albo w północnej części MŁ1 w rejonie polany. Czy dalibyśmy radę podzielić się terenem? A może ok 12-13 połączyć imprezy i zagrać jeden czy dwa scenariusze razem?
moron napisał(a):Shwarcu, łyknij valium, zamerdaj pomponikiem i przecztytaj jeszcze raz o napisał Goorock
Goorock napisał(a):A może ok 12-13 połączyć imprezy i zagrać jeden czy dwa scenariusze razem?
Goorock napisał(a):Robię imprezę dla zielonych na miejscówce Mokry Ług 2 i nie łączymy jej z ww2
Devil napisał(a):Może już dość, co? Dla mnie osobiście nie ma problemu, żeby najpierw grupa Goorocka "potrenowała", a potem możemy postrzelać wspólnie. Jak mają czerwone szmaty i potrafią krzyknąć "dostałem" czy "ubit", to ja nie widzę przeszkód...
Yasiek napisał(a):jak z dziecmi....

Goorock napisał(a):Nie mogłem dać wcześniej znać niż ankieta się rozpoczęła.

GunMan napisał(a):........i wszyscy szczęśliwi będą
Maniek zabujec napisał(a):stawie sie plus 1
ze tak zapytam bo dawno nie bylem na ww strzelanceo ktorej zbioreczka?
Dragonowy napisał(a):Maniek zabujec napisał(a):stawie sie plus 1
ze tak zapytam bo dawno nie bylem na ww strzelanceo ktorej zbioreczka?
Pewnie tak jak zwykle o 10

Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości