Moderator: Pi White

qdel napisał(a):Jedzie ktoś samochodem z wawy, najlepiej z centrum? Z chęcią załapie się na transport, dorzucam się do wachy oczywiście.
Grey napisał(a):Schwarz - a wy nie mieliście robić Alo Alo!? Nie dlatego się wycofałeś z kursu?

avanti napisał(a):szybkie pytanie:
Znam okolice nadarzyna, ale gdzie dokladnie jest N1 ? I gdzie mozna zaparkowac/miejsce zbiorki? W podforum "Akutalnie odwiedzane..." nie ma N1...
Sevi napisał(a):avanti napisał(a):szybkie pytanie:
Znam okolice nadarzyna, ale gdzie dokladnie jest N1 ? I gdzie mozna zaparkowac/miejsce zbiorki? W podforum "Akutalnie odwiedzane..." nie ma N1...
Czyt. w dziale "Gry Otwarte-Sobota" temat 16.04.2011. Tam znajdziesz wszystko
Peter von Warschau napisał(a):Witam wszystkich, jestem nowy
Polecono mi to forum. Czy macie coś przeciwko dwóm dodatkowym lufom na waszym treningu?
Zapewniam, że ja, oraz mój dobry przyjaciel jesteśmy rozsądni, gramy fair play, znamy ogólne zasady.
Z mundurów preferuje florę, a znajomy wz.93
Pozdrawiam

Schwarz napisał(a):Szkoci też się w jakimś tam składzie pojawią

aigor1 napisał(a):A CZY KIEDYŚ TAM BYŁ ZAKAZ PIRO
Schwarz napisał(a):Co tam za ośrodek jest?
Te, 5min może sugerować, jakąś znaczną odleglość. Dla szybkich w nogach być moze nawet 1kilometr:) W rzeczywistości (i metrach:) jest to jakieś 50m (od tego betonowego płotu okalającego teren miejscówki)5 min drogi od N1 jest Osrodek dla Uchodźców. Przy ostatniej wizycie na parkingu wielu byłych bojowników chciało postrzelać z kulek.

Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości