Gore-Tex, IMI Defense, Wilcox, P99 co2

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Gore-Tex, IMI Defense, Wilcox, P99 co2

Postprzez Skaut » 23 sie 2012, o 09:19

1. Sprzedane.

2. Nowa kamizelka niskoprofilowa Concealed Body Armor Carrier też od Eagle Industries. Kolor taki jakiś pustynny Coyote Tan czy jak to tam. Nie używana, mieści miękkie BALCS i płyty SAPI front i back. Od środka cummerband, siateczka dystansowa i kieszeń na radio lub maga 5.56. Pewnie nada się do jakiejś hiper hamerykanizacji. Rozmiar M. Cena: 200 PLN

3. Spodnie Gore-Tex, KAMA. Rozmiar 98 w pasie na 188 wzrostu.Kolor Olive. Dobre gacie, rozpinane po bokach, z szelkami i podwyższonym pasem. Na ciężkie warunki. W dobrym stanie, miałem je na sobie 2 razy od nowości, jakieś przybrudzenie to syf od leżenia w mojej piwnicy, sprać to można bez problemu, dla mnie mundur ma być brudny więc mnie to nie ruszało. Pochodzą z zestawu Safari dla G-Unit. Cena: 200 PLN

4. Spodnie Gore-Tex w kamuflażu wz.93, czyli polskie ubranie ochronne czy coś. Rozmiar wg metki to 112 w pasie na 178 wzrostu. Na mnie też są dobre chociaż 10 cm wyższy jestem niż zakłada meta. Dwa razy miałem je na SNB ale teraz w modzie Burton bez akcentów militarnych więc zalegają na półkach. Stan fantastyczny, wszystko bangla, prosty krój, kilka kieszeni, produkcja Arlen. Cena: 120 PLN

5. poszło

6. Kabura na płetwie IMI Defense do Beretty M9. Nosiłem w niej Taurusa, IMI dopiero teraz wypuściło kaburę dedykowaną do niego, bo jest on nieco szerszy niż M9. Kolor piaskowy.
Cena: 60 PLN

7. Wilcox L4 Series One Hole Army Compatible Ratchet Strap for PASGT/RBR. Czyli gniazdo NVG z odciągiem. Aktualnie chyba ulubionej firmy wszystkich delta pro uber sils operator dźwigu. Nowe, nie używane. Brakuje tylko tego zipcysia na górze z haczykiem bo jest idealny żeby trzymać na nim Skipass to sobie zostawiłem. Cena: 150 PLN

8. Taurus PT92. Sprzedany

9. Walther P99 na co2 z BB. Wada - jest nieszczelny. Trzymałem w nim kapsułę za długo i po wykręceniu coś się zesrało i puszcza cicho gaz po wkręceniu kapsuły. Poza tym działa. I ma zeszlifowany ten pseudo bezpiecznik z prawej strony szkieletu (widoczne na foto) bo ostra wersja tego czegoś nie ma, i nie pasował do dedykowanych kabur Radara.

Cena to również 200 PLN

10. Magazynki Pro Win do Inokatsu z CASG. niestety karabin okazał się niedziałający ale magazynki zostały. W pełni szczelne i działające, jeden trochę obidy bardziej niż reszta - 100 PLN, za pozostałe 150 PLN za sztukę. W komplecie taniej. Mają czerwone uszczelki z Ra-Tech czy coś.

Zdjęcia szpeju: https://picasaweb.google.com/1055676711 ... ka18102012

Ceny zawsze mogą zostać zmodułowane jak ktoś ma gotówkę i dobrą bajerę. Człowiek nie jest taki żeby się nie dogadać.

To by było tyle. Wysyłka kurierem UPS w 24h po otrzymaniu wpłaty. Kurier - 19 PLN.

Kontakt: skaut.spz@gmail.com albo PW

pozdrawiam,

Skaut

Edit: Ceny w dół.

Edit 2: Ceny w dół.
Ostatnio edytowano 8 sty 2013, o 13:55 przez Skaut, łącznie edytowano 8 razy
Skaut

White Cross: SPZ
Na starym Warriorze od: 0

Re: Eagle Ind. CIRAS Mar MJK, CBAC, Gore-Tex, NFM Viper Hood

Postprzez Skaut » 19 paź 2012, o 08:11

Up. Dużo szpeju.
Skaut

Re: Eagle Ind. CIRAS Mar MJK, Gore-Tex, NFM, ProWin do Inoka

Postprzez Skaut » 12 lis 2012, o 10:34

Up! Ceny w dół.
Skaut

Re: Ostry Aimpoint CompML2 z B&T QD mount oraz inne.

Postprzez Skaut » 7 sty 2013, o 13:52

UP. Dochodzi Aimpoint CompML2 Real Steel.
Skaut

Powrót do Sprzedam