mp5sd3, alice M i L, molle D3c, magi: WOC, AUG aeg etc.

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

mp5sd3, alice M i L, molle D3c, magi: WOC, AUG aeg etc.

Postprzez unseen » 7 sie 2013, o 12:23

Witam!
jeżeli mam tu więcej niż jeden wątek to proszę o kasacje starego (nie mogłem go zlokalizować)
ceny podlegają negocjacji tylko w przypadku mp5 lub zakupu grupowego. nie są wygórowane więc pole negocjacji jest małe... kontakt pod numerem 504-421-762. pracuje po całym świecie więc może ze mną nie być kontaktu przez 2-3 dni.
proszę tylko o poważne oferty kupna, nie mam czasu na pierdoły... życzę udanych zakupów!
Mam tego dużo za dużo stąd chciałbym się pozbyć następujących itemów:

Repliki i części:
-mp5sd3 Classic Army, 350 FPS, precka ,komplet RIS-ów, używana troszkę przy-rysowana, ale w 100% sprawna i śmiga. W zestawie replika +6 mid-capów metalowych od CA.
cena 400 pln. Fotki na priv

- magi m4 Woc sztuk dwie, klasyczne m4, najlepiej odwzorowane magi na rynku, pełna metalowa skorupa bez pinów. od dawna nie widziałem ich na rynku, więc pewnie są ogólnie niedostępne.
troszke puszczają gaz stąd cena 75pln/szt warto nawet złożyć z nich jeden

-hi-capy od AUG CA w pełni sprawne, stan idealny sztuk 2.
cena 35 pln/szt

-kolba standardowa m-4 woc G&P
cena 30 pln

-kolba standardowa m4 p&j
cena 20 pln

-kolba m4 magpul v2, chwyt skośny magpul v2, okładziny na ris silikonowe pocięte, wszystko w foliage green
cena komplet 50 pln

oporządzenie:

-plecak ALICE MEDIUM oraz LARGE, komplet ze stelażem, komfort padem, szelkami, ładownicą m-4.
Wszystko koszerne i w i bardzo dobrym stanie. klapa jest podgumowana w 100% (brak zużycia) drobne podszycia na worku M (praktycznie niewidoczne). plecak służył mi bardzo długo i jestem z niego mega zadowolony.
plecak posiada 3 pojemne kieszenie (po ok 3l.) na worku i wewnętrzną na radio/laptopa/camelbak, kalpa kryje małą kieszeń na dokumenty. jedyny nie oryginalny element to pas biodrowy, home made ale pasuje.
Ten plecak można zmniejszyć do rozmiaru S, sznurkami wew. worka. kto miał wie że warto go kupić. sprzedaję gdyż zainwestowałem w inny górski plecak.
cena to 200 pln

-wyposażenie MOLLE D3C wszystko z SDS
ładownica 2xm4 przytyrana
przedłużka na udo nowa
2 lub 3 ładownice 9mm (nie jestem pewien)
flashbang pounch nowa
apteczka medical SDS nowa
waist pack stan BDB+
cena 140 pln/cpl lub zamiana
na: waist pack wdl/ucp, medical wdl, flashbang wdl. z dopłatą oczywiście

- Pas Condor Riggers Belt Coyote Small - jest za mały, stan nówka, da się na nim zjechać!!! próbowałem na swojej wersji olive. cena sklepowa 130-150 pln
[b]moja cena 80 pln[/b] lub zamiana na inny fajny pas...
unseen

Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam