Witam!
Mam do sprzedania Jeep-a Grand Cherokee Laredo w dobrym stanie. Rok produkcji auta - 1995.
Paliwo : Benzyna. Silnik : 4.0
Auto służyło mi przez 5 lat do sporadycznych wyjazdów rodzinnych. Mnie obecnie nie jest potrzebne a może komuś z was by się przydało i dobrze będzie służyć w wspólnych grach / wyjazdach / zabawach itp.
Cena - 8000 zł. - DO NEGOCJACJI.
Wyposażenie : 4x4 , Immobilizer , Przyciemniane elektryczne szyby , Podgrzewane elektryczne lusterka , ABS , Radio + CD , Centralny Zamek , Hak , Klimatyzacja ( obecnie nie nabita - sprawna ) , Poduszka powietrzna x 2 ( w kierownicy i na przeciw pasażera ) , Tempomat , Wspomaganie kierownicy , Regulowana kierownica , Blokadę drzwi i szyb ( na wypadek przewożenia niesfornych dzieci ) , Tapicerka welurowa
Auto bez awaryjne. Posiadające książkę serwisową z szwajcarską historią wizyt w serwisie. Osobiście auta nie serwisowałem Polskich serwisach ale regularnie jeździłem nim do warsztatu w celu wymiany olejów , filtrów itp.
Kilka miesięcy temu wymieniłem w aucie gumy zawieszenia , tarcze i klocki hamulcowe ( tył i przód ) , filtr paliwa , tylne łożyska , siłowniki klapy bagażnika.
Przy przebiegu 138 tyś. km dokonałem okresowej wymiany konwertera automatycznej skrzyni biegów ( wymiana odbywa się co 100 tyś km ) - posiadam potwierdzenie z serwisu automatycznych skrzyń biegów które wraz z innymi dokumentami przekażę nowonabywcy.
Auto zostało kupione w Niemczech. Poprzedni ( Niemiecki właściciel ) sprowadził je z Szwajcarii. Auto jest koloru białego ale poprzedni właściciel przemalował je na czarny kolor po wierzchu.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego każdego dnia roboczego po godz. 14:30 ( będąc do tej godziny w pracy nie odbieram wcześniej telefonu ) pod numerem telefonu 606-87-56-04 lub na PW. Zdjęcia wysyłam drogą mailową na życzenie osoby zainteresowanej.
Auto można oglądać praktycznie każdego dnia po uprzednim kontakcie telefonicznym.