Sprzedam:
- komorę PDI do M24 - nowa nie używana w zestawie niebieska gumka hu na około 500fps-ów
Cena 280 zł
-Mam do sprzedania moją zasłużoną emkę, jest to wersja cqb [BI-5781M RASII CQB}, niedawno była jeszcze ze zwykłą lufą emkową, ale stwierdziłem, że to precyzyjne i niezawodne urządzenie przyda mi się również w budynku. Po zmienieniu lufy zewnętrznej i wew. na stokową zasięg tylko w małym stopniu się zmniejszył, różnica 3-5 metrów. ale co najważniejsze celność pozostała niezmieniona. Od dawna powtarzam każdemu, że chińczyk, który robił tą replikę musiał dostać bardzo dużą miskę ryżu ponieważ części wewnątrz gearboxa pozostały stockowe i sprawdzają się świetnie (wymieniłem tylko podkładki i cylinder). Komora ze starej serii g&p wraz z zieloną gumką g&g tworzy dobrze spasowaną konstrukcje i zapewnia ładny zasięg. Wymieniłem w środku również silnik na KA, do całości doprowadzone są oczywiście kable niskooporowe z mosfetem z wtyczkom t-conector. Z zewnątrz zmieniłem body na madbullowskie i pisotol gripa na elementa.
Cena jaka mnie interesuje za taki zestaw to 600 zł.
Więcej info na pw
Ceny do lekkiej negocjacji, kontakt pw.