Karabin z zewnątrz jest w bardzo dobrym stanie, ma leciutkie przetarcia farby na lunecie, wyrzutniku łusek oraz hamulcu wylotowym (wszystko świetnie widać na fotexach). Replika jest w całości wykonana z metalu, waży ponad 8kg i wygląda jak milion dolarów ;) Luneta 6.5-26x52 z podświetlanym krzyżem typu Mil-Dot.
Jeśli chodzi o bebechy:
- Szkielet v.2 DeepFire (reinforced)
- Zestaw FTK Maximum Torque Prometheus:
a) zębatki
b) łożyska
c) prowadnica
d) anti-reversal
- Tłok z tytanowymi zębami Deep Fire (nowsza wersja)
- Bore-Up Systema
- Sprężyna M210 Prometheus
- Kable anti-heat o małej rezystencji
- Komora HU Systema
- Gumka czarna Systema
- Dystanser Big-Out H
- Silnik Hummer 1300
- Lufa precyzyjna DeepFire 6.02 x 705mm
- Bateria Sanyo RC 12V 2400mAh
W komplecie znajduje się dodatkowy magazynek oraz jeszcze nie zamontowana komora King Arms.
Barretta w ciągu półtora roku posiadania używałem w walce może ze 4-5 razy, resztę czasu pełnił rolę naściennej ozdoby salonu (co z resztą widać na ostatniej fotce). Motocykl dla żony to jeden powód sprzedaży, a drugi to taki, że po prostu nie mam czasu i możliwości uczestniczenia w strzelankach, ponieważ studiuję w Austrii, a w Polsce bywam rzadko, więc szkoda żeby tak fajny karabin tylko wisiał na ścianie i się kurzył.
Karabinu używałem ostatni raz w maju, od tamtej pory po prostu ładnie wygląda na ścianie. Wtedy też ostatni raz go chronowałem i wyszło 560 fps. Trzeba przy tym zwrócić uwagę na to, ze lufa o długości 705mm zabiera wg moich pomiarów ok 40 fps, ale poprawia skupienie. Czyli na normalnej lufie ma około 600 fps.
O zasięgu trudno mi powiedzieć, bo nie mam miarki w oku, a chodzić tak daleko mi się nie chciało ;) Wystarczające dla mnie było to, że ludzie bywali bardzo zdziwieni, że kulki do nich dolatują i to z jeszcze dużą siłą. Jeśli chodzi o numerki, to ustawiałem optykę na drodze długości 85 metrów i kulki uderzały w bramę na jej końcu.
Bore-Up, sprężyna oraz tłok są nowe, mają przebieg 1 strzelanki, a więc około 50 kulek + ok 100 na ustawienie optyki.
Nowy taki zestaw kosztował ponad 10 000 pln, cena jaka mnie interesuje to 6000 pln.
W grę wchodzi zamiana na L85 ICS (oczywiście z dopłatą do ustalenia) na jakiś karabin snajperski - sporo tańszy, byle markowy, porządny i stuningowaney. Nie mam żadnego modelu na oku, więc proszę śmiało walić z propozycjami. W grę nie wchodzą jedynie SWD oraz wszelkiej maści chińczyki.
Cena do negocjacji.
Kontakt do mnie:
gg: 989415
mail: gallain.asg[at]gmail.com
gsm austriacki: +43 650 3478 228
Fotky:
(karabin w realu jest ciemniejszy niż na zdjęciach, niestety mój aparat swoje lata ma, więc sorry ;) )