[S] CM 048S

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[S] CM 048S

Postprzez szynszyl » 21 cze 2013, o 08:50

Mam na sprzedaż replikę karabinka AKMS, produkcji CYMA, model CM048S
Replika ma 2 lata, jeździła praktycznie tylko na milsimy i treningi (przez 2 lata była na 3 jebankach).
Nigdy mnie nie zawiodła, działa bez zarzutu.
Replika strzela bardzo dobrze, niezłe skupienie, zasięg skuteczny 100% - 60m (kulki lecą oczywiście dalej), na kulkach G&G 0,28 BIO.
Modyfikowana przez serwis FIA do mocy 480/490fps:
- precka madbull black python
- zielona gumka g&g
- sprężyna guarder sp130
- shimming
- kable modelarskie, niskooporowe, 1,5mm

Niedawno rozkręcana na czynniki pierwsze i porównywana z nówką sztuką - zero śladów zużycia w GB, jedyne widoczne ślady na jednym zębie tłoka (po oczyszczeniu wrócił do GB).
Z zewnątrz - stan bardzo dobry, jedynie otarcia farby od używania. Jedyny feler - zgubiłem oczko od zawieszenia, w jego miejsce przykręciłem stalowe na obejmach (nie ma opcji żeby odpadło, oczywiście można to odkręcić)

Do zestawu dodaję:
- 3x ładownica na trzy magazynki miwo Lubliniec, molle, flecktarn (już takich nie robio),
- kolimator AimPoint firmy G&P, najlepsza kopia na rynku - sprzęt nie do zdarcia,
- 11 magazynków (8x M.A.G., 3x CYMA), wszystkie podają jak należy.

Cena zestawu 1000zł.
Można obejrzeć na terenie Warszawy.

Generalnie replika godna jak za te pieniądze. Strzela wyśmienicie i paradoksalnie jest niezawodna. Sprzedaję tylko dlatego, że mam fantazję na m4 i brak hajsu na 2 repliki.

Kontakt:
tomasz.szynszyl.kasprzak@fia.com.pl
Obrazek
szynszyl

White Cross: FIA
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam