Ładownice/szpej CB, maska siatkowa, ładowarka Major, MK 43

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Ładownice/szpej CB, maska siatkowa, ładowarka Major, MK 43

Postprzez snake4 » 9 lip 2013, o 11:28

Witam dzisiaj na sprzedaż mam trochę szpeju w kamuflażu CB, zdecydowana większość MIWO, ale znajdzie się też Condor i jeden kontrakt (będzie wszystko wyszczególnione w opisach). Do tego dochodzi ładowarka mikroprocesorowa major oraz Replika ASG MK43 z pokaźną listą modyfikacji:

Wszystko w molle i CB: 
Uniwersalny pokrowiec na Manierkę MIWO 40zł 
Uniwersalny pokrowiec na Manierkę Kontrakt US 40zł 
Admin Panel Condora 30zł 
4 pojedyncze ładownice MIWO CQB (Stanag) po 25zł 
Kieszeń Medyczna Miwo (zrywana) 45zł 
Cargo Pionowe MIWO 37zł 
Manierki US po 10zł każda 
Maska Ultimate Tactical Ventus V2 30zł (maska siatkowa) 
Spodnie emmerson 85zł rozmiar L 
Pasoszelki MIWO (komplet, pas rozmiar S) 100zł (taśma na zdjęciu jest tylko po to, żeby paski się nie majtały) 
Bolle już trochę wymęczone, 3-4mm pęknięcie na szybce (zaznaczone na zdjęciu) 50zł 
Zawieszenie do M60 CB Od flye, wygodne, szerokie za 40zł oddam 
Ładowarka MAJOR przerobiła 4 cykle na baterii, zero śladów użycia, folia na wyświetlaczu 120zł
Taśma nabojowa około 10cm (deko) do m249 30zł

Zdjęcia/ Galeria (również innych przedmiotów które mam na sprzedaż, w razie problemów zaznaczyć i wkleić link do przeglądarki) 
http://my.rapidshare.com/alukard88/7576  

sprzedaż też mam m60 MK4 (ASG), replika w bardzo dobrym stanie oraz dobrze dofinansowana. Modyfikacje wprowadzone do karabinu: Wymieniono: Głowicę tłoka na metalową SuperShooter łożyskowaną. Tłok na SuperShooter z 7 zębami stalowymi. Cylinder na Cylinder 0 Ultimate. Prowadnica sprężyny dorobiona na zamówienie z łożyskiem (stock był plastikowy bez łożyska). Zamontowany mosfet. Kable do silnika niskooporowe 2,5^2. Silnik ma nowe przyłącza przykręcane na śruby. Doszczelniono głowicę cylindra. Lufa wewnętrzna: Guarder 407 6,02 Do kompletu dodaję dorobione dwa adaptery do lufy: 1 krótki z przejściem z gwintu prawego 14mm na lewy 14mm. 2 dłuższy z gwintami prawy 14mm, pozwala na montaż lufy precyzyjnej 469mm. Nową głowicę cylindra metalową ze stali nierdzewnej z podwójnym uszczelnieniem dorzucam gratis Aktualnie w replice m100 (biegałem z nią dość długo na killhouse w Warszawie-limit fps) spokojnie można włożyć przy tych częsciach m120. Z zewnątrz okładziny magpula (kopie), W zestawie oczywiście magazynek Dlaczego sprzedaję? Brak czasu, jeśli pół roku nie miałem możliwości choć raz pobiegać to znaczy, że czas odpuścić, a i telewizor do konsoli się przyda :)

Przy większych zakupach, ceny będą oczywiście niższe.

Edit:
Spodnie i kieszeń medyczna
MK43
Cargo + Pokrowiec na Manierkę MIWO
Ładowarka

SPRZEDANE!
snake4

White Cross: European Contractor's Service
Na starym Warriorze od: 2006

Powrót do Sprzedam