M4 GP
Stan bardzo dobry, wystrzelała nie więcej jak 500 kulek po ostatnim serwisie, od tamtej pory tylko przestrzelałem ją kilka razy. Technicznie bez zarzutu, czasami zdarzy jej się miękki spust, więc styki wymagają przeglądu. Po tiuningu stabilne 360 fpsów. Chwyty magpula z przodu, kolba veltora(kopie), kolimator działa na 3 baterie zegarkowe, kable z przodu. Tłumik płomienia był rozwiercony i jest wciśnięty na taśmę, dobrze się trzyma nie ma problemu z zamontowaniem innych pierdółek. Zawieszenie i 7(6 low/1hicap) magów w cenie. Gratis tester napięcia pakietów lipo.
1400 PLN.

KOMBINEZON CUW-27P
Dobrze znany nomexowy, nie palny kombinezon lotników amerykańskich, stan świetny. Brak dziur i przetarć, suwaki, rzepy i napy zdrowe. Kolor oliwkowy, rozmiar 44R.
120 PLN.

RACK MOLLE
3C. Kontrakt, klamra pęknięta ale trzyma.
50 PLN.

ŁADOWNICA TACTICAL TAYLOR
Na magazynek do M60 badź inne. Klipsy w komplecie.
40 PLN.

KAMIZELKA KOPIA
Namalowana sikająca wiewiórka na plecach, pozatym ideał.
40 PLN.

PAS MOLLE
Chyba z jakiegoś plecaka, nie wiem. Stan dobry, zszywana siatka. Klamra i szycie dobre. Kolor 3C.
70 PLN.

ŁADOWNICA M4
4 podwójne ładownice na magazynki do M4. CB. Flyye.
120 PLN
35 sztuka.

ŁADOWNICA NA MANIERKĘ
W 3C. Kontrakt.
25PLN - mam dwie sztuki.

WOREK NA ZRZUT
Strike Systems, stan bdb.
25PLN.

ŁADOWNICA NA GRANAT
Kontrakt. 2 sztuki.
15 PLN sztuka.

MANIERKA 2QT
Kontrakt, pokrowiec termoizolacyjny, w komplecie pas do noszenia. Nie używana.
30 PLN

ŁADOWNICA NA 2 MAGI M4
Zielona, kopia, stan bdb.
20 PLN.

ADMIN PANEL
Flyye. CB.
30 PLN.

ŁADOWNICA PISTOLETOWA
MIWO, oliwka pomalowana na cb.
20 PLN.

ŁADOWNICA 9MM
Eagle Ind. Kydexowa wkładka.
35 PLN.

BOLLE X800
Oryginalne, szybka cała, ramka i gumy też. Widać że używane ale jeszcze posłużą.
60 PLN.

HEŁM MICH 2002 KOPIA
Ciężka skorupa, z przodu podniszczony od NVG. Zawieszenie i gąbki dobre. Paskudnie pomalowany.
80 PLN.

Jako że nie mam dostępu do maila na którego zakładany był profil na forum proszę o kontakt na maila pucekpoczta@gmail.com lub ewentualnie pw