World of...Tanks

W co grasz gdy nie grasz na nerwach?

Re: World of...Tanks

Postprzez GRD » 2 sty 2012, o 10:14

A wyjaśnijcie mi taką sprawę:
Obrazek
Obrazek

Co to są za k***a czołgi??
łolaboga o co chodzi?
Avatar użytkownika
GRD
 
Posty: 692
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 01:12
Lokalizacja: Warszawa Białołęka
White Cross: .
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez JaQbek » 2 sty 2012, o 11:14

Wot radziecka technologia ! Już dziś Twoja załoga może przejść szkolenie z najnowszych czołgów których nie ma jeszcze w produkcji :mad:
Avatar użytkownika
JaQbek
 
Posty: 510
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 19:50
Lokalizacja: Mokotów
White Cross: Baczny Obserwator Fińskiej Huśtawki
Na starym Warriorze od: 2008

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 2 sty 2012, o 11:50

KW220 to nie wiem, ale SU-85i to TD premium (nie wiem czy już dodany czy dopiero planowany).
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Dalej » 2 sty 2012, o 11:57

Pododawajcie sobie WIKI do ulubionych

http://wiki.worldoftanks.eu/USSR
Avatar użytkownika
Dalej
Administrator
 
Posty: 4309
Dołączył(a): 10 lip 2009, o 08:15
White Cross: Weekend Warriors
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 2 sty 2012, o 12:14

KW-220 to czołg dawany dla alfa testerów albo gift na rosyjskich serwerach (nie pamiętam dokładnie). Wygląda jak skrzyżowanie podwozia ok KW-3 z wieżą od KW-1 z 76mm armatką.
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 2 sty 2012, o 12:16

Polecam jeszcze porównywarkę statystyk

Porównywarka statystyk
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 2 sty 2012, o 14:09

A właśnie, GRD zapomniałem zapytać jak się gra KW-5 ?
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez GRD » 2 sty 2012, o 14:15

Ekstra :D

Jak chciałem zarobić na Su-100 to tylko nim grałem. Najmarniej 20k dostałem hajsu. A najlepiej ok. 85k.
Mogę się domyśleć że Typ jest o wiele fajniejszy i żałuję czasem że go nie kupiłem (zwłaszcza jak walę z tej wykałaczki przyczepionej do 17"" kineskopu), ale mimo wszystko podoba mnie się :D

A ten widok KW przy KW-5 :D Coś uroczego :D
łolaboga o co chodzi?
Avatar użytkownika
GRD
 
Posty: 692
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 01:12
Lokalizacja: Warszawa Białołęka
White Cross: .
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez Ptasiek » 2 sty 2012, o 19:17

Porównalem sie z DUZY-m ..... mam kompleksy teraz....
Obrazek
Avatar użytkownika
Ptasiek
.
 
Posty: 799
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 13:01
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: -Stalkers-
Na starym Warriorze od: 2003

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 2 sty 2012, o 19:27

Też masz się z kim porównywać... Sprawdź sobie staty pozostałych kolegów z FIA (nicki w grze Azakis i FIAChmielu)... Albo może lepiej nie... :)
Bliżej masz takich dwóch noobów jak Tato i (master_of_lame)Echelon ;)
Ja to się gdzieś w okolicach 50k miejsca w ogólnym rankingu pałętam.
BTW najbardziej miarodajnym wg mnie wyznacznikiem skuteczności jest dmg/bitwę (też nie do końca, bo jak ktoś lubi więcej lekkimi albo medami jeździć, to mniej nabije, ale jednak to chyba najlepiej oddaje wartość gracza).
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 2 sty 2012, o 22:01

Hy hy to jam jest no-life bitw mam mniej a damage większy :)
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 3 sty 2012, o 09:08

kurna wczoraj w trakcie przesiadki z T29 na T32 niechcący wywaliłem swoją 100% 70% repair załogę...
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Dalej » 3 sty 2012, o 09:09

.
Załączniki
fuj01.jpg
fuj01.jpg (32.11 KiB) Przeglądane 14152 razy
Avatar użytkownika
Dalej
Administrator
 
Posty: 4309
Dołączył(a): 10 lip 2009, o 08:15
White Cross: Weekend Warriors
Na starym Warriorze od: 2005

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 3 sty 2012, o 10:20

pablito napisał(a):kurna wczoraj w trakcie przesiadki z T29 na T32 niechcący wywaliłem swoją 100% 70% repair załogę...

Ale jak to tak... Przecież to nie takie proste. Chyba że coś zmienili po paczu ;)
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 3 sty 2012, o 10:53

no defaultowo masz zaznaczone odeślij załogę do baraków...a ja z rozpędu odznaczyłem to bo w jakimiś zwidzie ubzdurało mi się, że zaznaczenie powoduje ich sprzedaż razem z czołgiem...1200 golda poszło na nową 100% załogę...
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Tato » 3 sty 2012, o 11:52

FRAGER napisał(a):Jak to się dzieje że jadę sobie czołgiem z armatą która ma średnią przebijalność 70 mm, staje pancerz w pancerz z czołgiem który ma najgrubszy pancerz 25-30 mm, strzelam do niego i jest brak przebicia i 0% uszkodzeń? Z drugiej strony napitalam przez pół mapy w czołg o tier wyżej ode mnie i słyszę że "niezłe trafienie" i z przeciwnika leci kila procent. Jak dla mnie to jakaś czarna magia.

Często mam te same obserwacje: strzał mierzony z S-70 z bliska i ...dupa, strzał na ślepo z 500m w E75 i brzdęk! 20% uleciało. Mam wrażenie, że algorytm gry nieco inaczej liczy strzały z bliska i z daleka. Na pewno z bliska można a nawet KONIECZNIE trzeba wymierzyć i strzelić dokładnie w jeden z weakpointów. Nie gwarantuje to przebicia ale bardzo znacznie zwieksza jego szanse. Możesz sobie ściągnąć zestawy skinów z weakpointami (były wczesniej link do nich) ale generalna zasada brzmi: od przodu strzelasz tylko we włazy, gzniazda karabinów, szczeliny wentylacyjne lub przeziernicze.
Jeśli nie daje się rady przebić pancerza przeciwnika ludzie radzą strzelać odłamkowo burzącym. Tak też robię, strzelam, trafiam i... znów zero uszkodzeń. A podobno nawet jak się nie przebije to coś ma zdjąć z wytrzymałości. Na podsumowaniu meczu nawet się nie pokazuje że kogoś trafiłem z takiej amunicji...

W wersji 0.7.0 zmienili zasady działania HE i nie jest juz prawdą, że możesz zawsze zadać jakis damage bez penetracji. Niektórym pozostały takie przyzwyczajenia. Obecnie strzelajac z HE masz wieksze szanse zdac komus damage strzelajac w ziemie OBOK niego. Ale ogólnie HE zostało znerfione i możesz je sobie darować.
Jeśli chodzi o spotowanie. Kampię się w krzaczorach (bez obrazy, ale z moimi czołgami jestem jedno strzałowcem). Nic nie robię, nie powalam drzew, zagród czy tam stodół, nie strzelam a przeciwnik i tak mnie widzi i do mnie strzela. Lipa, bo czołgi mam max na IV tirze a wtedy losuje mi takie bydlaki jak VI, VII czy nawt VIII tier. Czyli jeden strzał na klatę i wracam do garażu.

Widocznośc twojego czołgu zależy od: stopnia maskowania terenu (krzaki, głazy, domy etc), stopnia umiejętności maskowania załogi (perk szkolenia doatkowego po osiagnięciu 100% wyszkolenia), obecności siatki maskującej, ruchu i strzału rzecz jasna (ruch i strzał natychmiast znosza bonusy) i (przede wszystkim) wspólczynnika ukrycia czołgu, który jest bardzo różny dla różnych czołgów. Wiele dużych klocuchów w ogóle nie ma szans sie ukryć nawet w krzakach z siateczką. Najlepsze w kryciu są TD i czołgi radzieckie, zasadniczo im niższy czołg tym stopień krycia lepszy. Jak napisałem kilka stron wcześniej np T-44 w ruchu ma lepszy stopień ukrycia niz stojący Ferdi. Dlatego sprawdź w Wikipedii jaki stopień ukrycia maja Twoje czołgi. Duzy czołg np KV bez siatki i dobrej załogi będzie widoczny nawet stojąc nieruchomo w krzakach, szczególnie dla przeciwnika zaoptarzonego w lornetke czy coated optics.

I zauważyłem jedną rzecz. Na początku jak zaczynałem grać jak już zdjąłem ze dwa czołgi to expa dostawałem za mecz ok. 400-600 pkt. niezależnie czy przegrałem czy wygrałem mecz, czy mnie rozwalili czy przeżyłem. Teraz przeżyję, rozwalę dwóch przeciwników sam na sam, wygram mecz i dostaję max 300 pkt. O co come one?

Exp naliczany jest od wielu czynników ale m.in od ilości damage'u który zadasz (proporcjonalnie do twojego Tieru) i Tieru czołgów którym damage zadasz. Czyli jeżeli zadawałeś Loltraktorem 100 dmg na mecz Tierom równym lub wyższym to byłeś gość. Jeżeli będąc na T4 zadasz 100 dmg czołgom T2 i T3 to jest to mizeria. Oczywiście to tylko przykład, ale może przeanalizuj co dokładnie niszczysz i ile HP odbierasz. Dla ilustracji: najlpeszy exp w grze zrobiłem nie podczas gry w której znisczyłem 11 czołgów przeciwnika na tierach mi rónych ale podczas gry w której dobiłem 3 czołgi i uszkodziełm dlasze kilka o 4 tiery wyżej ode mnie.
BLACKWATER OPERATOR TATO
Obrazek
Avatar użytkownika
Tato
.
 
Posty: 2001
Dołączył(a): 21 sie 2009, o 21:35
Lokalizacja: Wawa
White Cross: Blackwater
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez FRAGER » 3 sty 2012, o 17:32

Zainstalowałem sobie ten dodatek - Over Target Marker. Przyznaję, że świetna rzecz. Od chwili gdy go zainstalowałem to jakoś lepiej się gra.

W ogóle od poprzedniego mojego posta jakoś lepiej mnie przydziela do bitw i daję się jakoś grać. Nawet grając M3 Lee daję radę coś zniszczyć, uszkodzić i nawet przetrwać do końca bitwy. Albo coś zmienili w grze albo ja mam jakoś więcej szczęścia ostatnio.
Avatar użytkownika
FRAGER
 
Posty: 235
Dołączył(a): 25 paź 2009, o 12:05
Lokalizacja: Sulejówek
Na starym Warriorze od: 0

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 3 sty 2012, o 19:20

Im bardziej czołg wymaksowany, tym lepiej się gra ;).
Dopóki nie wyekspię gąsek, wieży, silnika i lepszego działa na IS-4 (jakieś 140 tys. expa) to będzie w porównaniu do IS-3 słabizna (jest słabizna). Tyle że steel walle łatwiej dostać bo wszystko poniżej 8 tieru ma problem z ugryzieniem go.
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 4 sty 2012, o 10:31

Wiadomo że czołg podstawowy wyższego tieru jest gorszy od niższego dopakowanego ;) . Ale ostatnio pogrywam sobie stockowym IS-3 i bardzo dobrze mi się gra,generalnie uwielbiam ten czołg w Becie natłukłem nim masę osób. 8-)
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez DUZY » 4 sty 2012, o 10:47

Mój IS-3 z przodu, za nim Tato w M6 w wersji premium (ten z preordera z wieżą a la wodogłowie) i można robić pociąg pancerny poruszając się jeden za drugim. Mało co na miejskich mapach jest w stanie taki zestaw powstrzymać ;-) (od przodu zasłaniam miękki kadłub M6). Klasyka, to podzamcze na Himmelsdorfie. Się jedzie na najniższym biegu tempomatu i kroi towarzystwo :) Ostatnio dwa T29 wyparowały w... 20 sekund?
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Ptasiek » 4 sty 2012, o 12:09

FRAGER napisał(a):Zainstalowałem sobie ten dodatek - Over Target Marker. Przyznaję, że świetna rzecz. Od chwili gdy go zainstalowałem to jakoś lepiej się gra.

W ogóle od poprzedniego mojego posta jakoś lepiej mnie przydziela do bitw i daję się jakoś grać. Nawet grając M3 Lee daję radę coś zniszczyć, uszkodzić i nawet przetrwać do końca bitwy. Albo coś zmienili w grze albo ja mam jakoś więcej szczęścia ostatnio.


No widzisz, szepnalem slowko tworcom gry :) :wot: a na powaznie to OTM powaznie mi umila gre:)

EDIT:

acha i nie wiem jak Wy Typem 59 taka kase zgarniacie mi wpada po 20-do 40k max przy zwyklym koncie...
Obrazek
Avatar użytkownika
Ptasiek
.
 
Posty: 799
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 13:01
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: -Stalkers-
Na starym Warriorze od: 2003

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 4 sty 2012, o 13:18

No to norma w miarę. Miałem kilka po ~95k, jedną za 116k. Teraz gram na miesięcznej premce. Średnio wychodzi mi ok. 40-65 tysi za bitwę. Jak zlamię i zginę na początku dostaję ok. 29k.
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Ptasiek » 4 sty 2012, o 14:37

to tak ladnie kosisz kase, moj nowy rekord 45 hitow dostalem i 46 mnie dopiero ubil:)
Obrazek
Avatar użytkownika
Ptasiek
.
 
Posty: 799
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 13:01
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: -Stalkers-
Na starym Warriorze od: 2003

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 4 sty 2012, o 19:21

Jutro patch 7.1...i Type 59 +5% zarobków i +1 maksymalny tier w bitwie.
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 4 sty 2012, o 22:28

Francuskie czołgi łłłłiiii ! szybken armaten-papieren pancerzen :D
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez bongo » 5 sty 2012, o 09:33

Dorobiłem się wreszcie upragnionego KW.

Echelon4 - wybacz że wciąż się nie odzywam żeby pograć, ale zwykle moje sesje to są po 3 bitwy i fajrant, bo mam milion spraw na głowie i porządnie popykać nie ma kiedy.
Obrazek
TANKNOOB TO JA!
Avatar użytkownika
bongo
 
Posty: 135
Dołączył(a): 25 lis 2009, o 13:35
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 2009

Re: World of...Tanks

Postprzez Dalej » 5 sty 2012, o 09:46

Jeżeli wyjdzie jakiś white flag pack albo rainbow warrior pack ze skinami do czołgów francuskich, to od razu zainstaluję.

Sorry, ale Francuzi nie zasługują na własny segment w :wot:
Avatar użytkownika
Dalej
Administrator
 
Posty: 4309
Dołączył(a): 10 lip 2009, o 08:15
White Cross: Weekend Warriors
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 5 sty 2012, o 10:39

Dlaczego nie zasługują ?.
Bongo: Nie ma problemu, ja i tak siedzę i tak ;)
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez Dalej » 5 sty 2012, o 11:38

Bo ma to tyle samo sensu co dodawanie francuzów do Day Of Defeat, Red Orchestra czy innej gry o 2WŚ.
Dali w niej dupy więc nie zasługują, nie mają też się specjalnie czym popisać w modelach czołgów.
A w międzyczasie czeka jeszcze parę fajnych anglików.

LOL wszyscy tylko na francuzach teraz siedzą :P
Avatar użytkownika
Dalej
Administrator
 
Posty: 4309
Dołączył(a): 10 lip 2009, o 08:15
White Cross: Weekend Warriors
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 5 sty 2012, o 11:43

a są jakieś ciekawe premium czy tylko nisko tierowe?
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 5 sty 2012, o 11:51

Zacznijmy od tego iż nie jest to gra o II wojnie światowej. Bo jakoś sobie nie przypominam, że Niemcy tłukli się w ramię w ramię z Rosjanami przeciw Amerykanom i Niemcom. Tak samo świat nie widział na oczy 50% czołgów w tej grze... a IS-3, IS-4,IS-7, Patton, Pershing, T-54,Typ-59,T-44 To czołgi powojenne.

Francuzi zasłużyli żeby mieć swoje drzewko w Wocie ponieważ COŚ WYMYŚLILI i było tego na tyle dużo, że utworzyło Tech-Tree w WOT. Jeżeli mamy rozpatrywać grę pod tym względem to TYP-a 59 powinno nie być ponieważ jest z Chin a tam tam takie Typy robiły masakrę z ludzi na placu Tiananmen. Niemcy nie powinni być wykluczeni bo część z tych czołgów w grze miała na pancerzu oznaczenia SS. Rosjanie też święci nie byli.... To jest Gra, nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością.
Dla niedowiarków polecam poszperanie w sieci jak rzeczywiście groźne były dla ciężkich czołgów pociski artyleryjskie :lol: .

Trochę dystansu.... gdyż jest to gra o CZOŁGACH.
Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez Ptasiek » 5 sty 2012, o 13:16

dziala wam po patchu Over target marker?

EDIT muhahah moim B1 trzymam 3-4 D2 i po jednym rozwalam nic nie tracac zycia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Avatar użytkownika
Ptasiek
.
 
Posty: 799
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 13:01
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: -Stalkers-
Na starym Warriorze od: 2003

Re: World of...Tanks

Postprzez Echelon4 » 5 sty 2012, o 16:10

Obrazek
Avatar użytkownika
Echelon4
 
Posty: 636
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 19:25
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: PI
Na starym Warriorze od: 2006

Re: World of...Tanks

Postprzez FRAGER » 5 sty 2012, o 16:24

Mi po aktualizacji przestał działać Over Target Marker... Bardzo szkoda bo z nim gra się o wiele lepiej:(
Avatar użytkownika
FRAGER
 
Posty: 235
Dołączył(a): 25 paź 2009, o 12:05
Lokalizacja: Sulejówek
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez GRD » 5 sty 2012, o 16:24

Ptasiek, to ja tak mam na swoim premium pz B2.

A tak btw. Wokash już nie możecie narzekać że mało B2 jest na serwie :D A raczej B1 ;)
łolaboga o co chodzi?
Avatar użytkownika
GRD
 
Posty: 692
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 01:12
Lokalizacja: Warszawa Białołęka
White Cross: .
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 5 sty 2012, o 16:26

FRAGER napisał(a):Mi po aktualizacji przestał działać Over Target Marker... Bardzo szkoda bo z nim gra się o wiele lepiej:(


wystarczy wrzucić jeszcze raz i działa.
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez FRAGER » 5 sty 2012, o 18:00

Masz rację, podziałało. Dzięki:)

Miłego grania, ja pogram wieczorem jak skończę rehabilitację zwichniętego barku w pubie:D Po kilku :piwo: zawsze lepiej trafiam:P
Avatar użytkownika
FRAGER
 
Posty: 235
Dołączył(a): 25 paź 2009, o 12:05
Lokalizacja: Sulejówek
Na starym Warriorze od: 0

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 5 sty 2012, o 19:06

Jakby co, to: www.mirtankov.net

Tam jest wszystko, co do szczęścia potrzeba, aktualizowane na bieżąco.
Jak ktoś bukw nie panimajet, to można się ubawić używając do tej strony google translatora ;)
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez GRD » 5 sty 2012, o 19:16

Wy możecie kupić czy coś w tym stylu czołg Tetrarch Mk.VII ??
łolaboga o co chodzi?
Avatar użytkownika
GRD
 
Posty: 692
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 01:12
Lokalizacja: Warszawa Białołęka
White Cross: .
Na starym Warriorze od: 2005

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 5 sty 2012, o 19:25

To gift tank. Wpisz w "gabinecie prywatnym" po zalogowaniu się do profilu na stronie www kod: NEWYEAREU to też dostaniesz. Nie wiem czy razem ze slotem na czołg więc zapełnij wcześniej wolne lolkami za free. Z resztą dokładne info jest na głównej stronie www gry ;)

Tank taki se, ale premium i zawsze masz dodatkowy slot na czołg.
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Rocker » 5 sty 2012, o 19:30

:D dostałem francuza razem z dodatkowym wolnym slotem i idę w HT francuskie.
Na razie mam D1 i tak wolnej kupy złomu to jeszcze nie widziałem.
Avatar użytkownika
Rocker
 
Posty: 304
Dołączył(a): 9 lip 2010, o 10:53
Na starym Warriorze od: 0

World of...Tanks

Postprzez DUZY » 5 sty 2012, o 19:34

My wybraliśmy lekko-średnie.
Obrazek
DUZY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 1 lis 2009, o 11:54
Lokalizacja: Warszawa
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 5 sty 2012, o 19:52

no ale kurde tylko dwie grupy są? nie wiem czemu wydawało mi się, że tych franc więcej będzie...i premium jakieś...a tu dupa.
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez GRD » 5 sty 2012, o 20:14

No brakuje kilku:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

[Edit]
Tu nawet więcej tego znalazłem:
Link

PS. Faktycznie. Zapomniałem o tym kodzie. Dzięki, mam tego kurdupla :)
PS2. KIEDY BĘDĄ KLAKSONY !? :D
łolaboga o co chodzi?
Avatar użytkownika
GRD
 
Posty: 692
Dołączył(a): 26 paź 2009, o 01:12
Lokalizacja: Warszawa Białołęka
White Cross: .
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez Rocker » 5 sty 2012, o 20:30

a ja dostałem tego brzdąca bez kodu, zaktualizowała mi się gierka, wchodzę do garażu a tu stoi takie cuś fioletowe.
Avatar użytkownika
Rocker
 
Posty: 304
Dołączył(a): 9 lip 2010, o 10:53
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Xasistis » 5 sty 2012, o 20:46

parafrazując "Nie do razu Francję podbito"
..choć to może nie najlepszy przykład. Ale przecież na początku pozostałe drzewka też były podobnie zagospodarowane.

Kolorowego renault każdy dostaje tak samo jak każdy początkowy czołg danego drzewa.
Po wpisaniu kodu dostajesz dodatkowy Tetrowy ;) czołg
Rangers! Lead the way!
Avatar użytkownika
Xasistis
 
Posty: 937
Dołączył(a): 22 paź 2009, o 21:17
Lokalizacja: Rangerbertów
White Cross: Ranger Unit
Na starym Warriorze od: 2005

Re: World of...Tanks

Postprzez pablito » 5 sty 2012, o 20:58

właśnie jakiś bug się pojawił..gra zawisła na ekranie ładowania mapy. i tylko widać jak ludzie po kolei wychodzą.
Avatar użytkownika
pablito
 
Posty: 780
Dołączył(a): 8 gru 2009, o 12:48
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Ptasiek » 5 sty 2012, o 22:23

ej jestem poki co baaardzo zadowolony ze Francuzow ale rozbroilo mnie to ze jada rownie szybko do przodu jak i do tylu:)
acha Marker faktycznie dziala po ponownym instalowaniu
Obrazek
Avatar użytkownika
Ptasiek
.
 
Posty: 799
Dołączył(a): 3 sie 2009, o 13:01
Lokalizacja: Warszawa
White Cross: -Stalkers-
Na starym Warriorze od: 2003

Re: World of...Tanks

Postprzez Rocker » 5 sty 2012, o 22:59

Dobra to ja poproszę o pomoc. Okazało się że moje konto działa, ale na hamburgerskim serwerze, a nie europejskim.
Szukam gdzie wpisać ten kod ale dupa blada, w miejscu gdzie się wpisuje promo kody "Activate Bonus Code", wpisuję ten kod "NEWYEAREU" i pojawia się info: "Incorrect code"
Kto może mi pomóc i powiedzieć gdzie mam go wpisać tak aby zadziałał bo już mi się piwo razem z cierpliwością kończy :D
Avatar użytkownika
Rocker
 
Posty: 304
Dołączył(a): 9 lip 2010, o 10:53
Na starym Warriorze od: 0

Re: World of...Tanks

Postprzez Xasistis » 5 sty 2012, o 23:09

Może kod, sądząc po jego końcówce, przeznaczony jest tylko dla europejskiego serwera.
Spróbuj NEWYEARUS
Rangers! Lead the way!
Avatar użytkownika
Xasistis
 
Posty: 937
Dołączył(a): 22 paź 2009, o 21:17
Lokalizacja: Rangerbertów
White Cross: Ranger Unit
Na starym Warriorze od: 2005

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość