pablito napisał(a):Francuzy z rewolwerowymi zamkami będą masakrować...pooglądałem trochę filmików z test serwera...mają plusy i minusy, ale kuźwa IX tier heavy AMX 50 120 zapiernicza 60km/h, 4 pociski co 30 sek...imo masakrator.

. Na pewno będzie też śmieszniej, w sumie to się już nie mogę doczekać... co do papierowości macie troszkę mylne pojęcie... gdyż Tato masz okazję grać teraz puszkami radzieckimi IS-4, T-54,T-44 itd. Ale możesz mi wierzyć są momenty, że Cię cholera strzela jak masz 8-9 hevy wpada jakieś gówno z działem patykiem i Cię rypie... sam zobaczysz 

Echelon4 napisał(a):To nie musi być błąd gry... gracze mogli być nie ogarnięci, jeśli walili Ci w przód wieży gdzie T-29 ma 260mm pancerza to sorry, jeśli głównie w kadłub to fakt dziwne..
DUZY napisał(a):Ale że co? Tak szybko na wstecznym się da jeździć?
Dalej napisał(a):Wiesz że przeginasz z WOT gdy...
Jadąc z wciśniętym R trzymasz kubek herbaty i boisz się napić żeby się nie wylała gdy pędzący czołg podskoczy na kamieniu.

Dalej napisał(a):Nie słuchaj ich pieprzą głupoty, Hetzer jest jeden z najlepszych TD w grze.
Zresztą sam się przekonasz jak go podrasujesz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość