Za sapanie sorki, zmieniłem ustawienia VOXa. Klikanie to nie ja tylko jakas inna lama. Kurwy lecą na tsie w ilościach hurtowych zawsze. Nieprzyzwyczajonym sugeruję sie przyzwyczaić, innego wyjścia nie ma.
Ogólne zasady na TS, bo wczoraj czulismy sie z Echem conajmniej dziwnie:
1) Ustalmy, że osoba, która wchodzi na czat zawsze się wita wydając dźwiek kontrolny: Dzień dobry, Elo, Cześć nooby... cokolwiek. Inaczej naprawde nie wiadomo o co chodzi jezeli słyszysz, że ktos wszedł na twój kanał i panuje cisza, mimo że rzucasz w przestrzeń "halo, halo?"
2) jeżeli nie masz mikrofonu lub nie mozesz go używać (bo np dzieci spią) od razu puść na kanale wiadomośc tekstową. Teamspeak wydaje charakterystyczny dźwiek i wtedy wiadomo o co kaman. Wiadomość mozna sprawdzic po powrocie z bitwy.
3) Rozmawiajcie z nami i ze sobą. Oczywiscie nie kazdy jest gadułą (i sapaczem) jak ja ale ten klan ma przede wszystkim charakter towarzyski (przynajmniej na razie). Nawet w trakcie gry mozna sobie fajnie pogadać i/lub dowiedziec się ciekawych rzeczy na temat gry.
4) Sadpanda ma włączoną funkcję tworzenia podkanałów. Jeżeli przeszkadza wam ogólny jazgot, czyjes sapanie czy cokolwiek kliknijcie prawym przyciskiem myszy na kanał AC, stwórzcie podkanał np Pluton 1 i hajda.
Do zobaczenia (i usłyszenia) wieczorem.

- PiB graja w WoT.jpg (60.69 KiB) Przeglądane 11075 razy