Moderator: Pi White
Kedaar napisał(a):Wychodzi remis na chwilę obecną.
Kedaar napisał(a):Panowe i Panie, do Wuja Pana,
Te oto osoby :
StrasznyMarian
wielocha
szemkhel
Stejku
Seth
Cezar MTS
bar17
W magiczny sposób zarejestrowały się na forum w od czasu opublikowania tej ankiety. Ja rozumiem, że czasem jedna czy dwie osoby mogą w ostatniej chwili dołączyć i oddać głos, ale w tym wypadku widzę tutaj takich osób 7 i pewną nieprzypadkowość. Delikatnie mówiąc.
W związku z tym, że ktoś sobie tutaj leci ewidentnie w wuja, jako założyciel tej konkretnej ankiety, uznaje, że głosy osób, które zarejestrowały się na forum w tym tygodniu są nie ważne.
Jeśli ktoś wyjedzie z regulaminem itd, od razu mówię, że technicznie rzecz biorąc, do końca dnia można zarejestrować jeszcze cały bataliony nowych, nieśmiganych, głosujących userów, tylko czy to ma sens?
Kedaar napisał(a):
W związku z tym, że ktoś sobie tutaj leci ewidentnie w wuja, jako założyciel tej konkretnej ankiety, uznaje, że głosy osób, które zarejestrowały się na forum w tym tygodniu są nie ważne.
szemkhel napisał(a):Kedaar napisał(a):Aha i jeszcze drugie pytanie techniczne. Jak oddać głos po raz drugi? w sensie żeby kliknąć "odpadam" - w tą sobotę będę - ale myśląc o przyszłości i innych strzelankach zacząłem się zastanawiać jak anulować głos, gdyby nastała tak potrzeba...
StrasznyMarian napisał(a):Zazwyczaj w ankiecie jest opcja powtórnego oddania głosu. W tej jej nie widzę.

i jedziemy na N1 gliniarz napisał(a):Kurcze
Tez nie wiem czemu Białobrzegi śmierdzą ludziom?

Kedaar napisał(a):No dobra, to o której startujemy?
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości