21-02-2015 START 10:00

Dostępne dla wszystkich osób przestrzegających regulaminu otwartych gier mazowieckich.

Moderator: Pi White

21-02-2015 START 10:00

Monte Kalwaria
0
Brak głosów
Monte Kalwaria 2
8
18%
Linin
0
Brak głosów
PGR Solec
0
Brak głosów
Okuniew
0
Brak głosów
35
80%
Nowe Białobrzegi
0
Brak głosów
Białobrzegi (Pętla u u Cyganki)
0
Brak głosów
Wola Grzybowska ( zasady specjalne )
0
Brak głosów
Janówek Miasto
0
Brak głosów
Janówek Twierdza
0
Brak głosów
Janówek Las
0
Brak głosów
Odpadam
1
2%

Liczba głosów : 44

Re: 21-02-2015 START 10:00

Postprzez Zenek » 26 lut 2015, o 12:00

No to mijamy się w koncepcji sobotnich strzelanek.

Piszesz:
Soul napisał(a):w zamkniętym gronie

Zamknięte grono to będzie miał na teamowych strzelankach. Sobota nie jest od tego żebyś bawił się tylko i wyłącznie z kolegami. Sobota jest dla wszystkich którzy mają repliki spełniające regulamin.

Soul napisał(a):dopiero jak się wdrążyłem w temat na poważnie, zacząłem pojawiać się na WW.

A z kim się wdrażałeś?
Bo ja po latach przerwy w zabawie w asg przyjechałem na WW2 nikogo nie znając, nie pamiętając wielu rzeczy i mając problem ze zmianą magazynka poniżej minuty ;) Żaden mój kolega z dawnych lat już nie miał repliki i jedynym wyjściem dla mnie było pokazanie się na WW2 jako świeżak. Twoim zdaniem jak inaczej miałbym zacząć 'zabawę'?
Na litość boską, ludzie przyjeżdżają żeby się bawić, fajnie spędzać czas, a nie oglądać skrzywione miny :wet: bo im nie pasuje że jesteś słabszy od nich.
Było w sobotę więcej termosów niż zwykle? Bo ja mam wrażenie że w 'zamkniętym gronie' czasem jest ich więcej. Były kwasy? Młoda krew się dobrze bawiła, była zaangażowana i muszę przyznać że sam byłem światkiem jak młodzi gracze słuchali z uwagą rad :wet: I tak to powinno działać!

Jeszcze jedno:
Soul napisał(a):ale niech ta świeża krew wykaże się podstawami i zasadami jaki na WW panują

Soul poproszę o przykład takich zasad i jak 'świeżaki' je łamały.
"Nie mówiłbym tyle o sobie, gdybym kogoś innego znał równie dobrze" ~ Henry David Thoreau
Zenek

Na starym Warriorze od: 0

Postprzez Soul » 26 lut 2015, o 12:41

Od dłuższego czasu pojawiam się na WW systematycznie i w jakiś sposób te sobotnie spotkani już ukształtowały się w mojej głowie w sensie wiem czego mogę się po nich spodziewać.
Przyzwyczaiłem się do ludzi i zasad które tam panują, napisałem już wcześniej jak postrzegam strzelanki organizowane przez White, nie tylko on organizuje sobotnie imprezy a w niedziele też się zawsze coś dzieje, atrakcji związanych z ASG w Wawie nie brakuje . Tak jak pisałem jestem otwarty na nowych ludzi, nie raz, nie dwa takowych widziałem na WW i jakoś większość potrafiła się idealnie "wstrzelić" w towarzystwo. Na MŁ było takich ludzi IMO za dużo przez co pojawiło się sporo dziwnych sytuacji, termos to już klasyka, walenie z auto za bliskiej odległości po twarzy itp itd Im więcej osób tym więcej możliwości spotkania się z takimi zachowaniami, wolę biegać z ludzi którzy już mają te parę lat na karku...
Jak chce frywolnej jebanki w ogromny gronie to jadę w niedziele na SD albo to łodzi na go systeme.

EOT.
Soul

White Cross: CR03
Na starym Warriorze od: 0

Postprzez LEVRO » 26 lut 2015, o 12:55

Soul, zapraszam do dyskusji w temacie viewtopic.php?f=11&t=10561
Z pewnością Twoje cenne spostrzeżenia są warte dalszej konsultacji w szerszym gronie .

Część odpowiedzi również w temacie są zawarte .
Łączy nas Siła & Pasja :)
LEVRO

White Cross: Joker Boys
Na starym Warriorze od: 2009

Poprzednia strona

Powrót do Gry otwarte - Sobota