ZibiD napisał(a):Ostatnie ostrzerzenie!
//Dalej
i teraz tak - nie wiem co jest grane?
1. Nie dostałem pierwszego, drugiego ani trzeciego ostrzeżenia - tylko zaraz ostatnie?
2. Klikam na "Dalej" i nic się nie dzieje - chyba link nie działa ;)
ZibiD napisał(a):Ostatnie ostrzerzenie!
//Dalej
Mider napisał(a):Patrząc kto jeszcze dostał takie ostrzeżenie (Tato, Gumka, Lechu i ja) to mi wychodzi, że zarobiliśmy je za wiek.
Boję się, żebym bana nie zarobił jak skończę 40stkę :P
ZibiD napisał(a):Dostałem taki prezent:ZibiD napisał(a):Ostatnie ostrzerzenie!
//Dalej
i teraz tak - nie wiem co jest grane?
1. Nie dostałem pierwszego, drugiego ani trzeciego ostrzeżenia - tylko zaraz ostatnie?
2. Klikam na "Dalej" i nic się nie dzieje - chyba link nie działa ;)

Witam wszystkich.
Tak jak w temacie, 28-30 maja odbedzie się kolejna edycja CA.
Wszystkie info na stronie: http://www.combatalert.com/
Byłem w tamtym roku, i gorąco polecam przybycie. 3 dni w czym jedno całodniowa strzelanka od rana 9 do 5 w nocy.
pozdrawiam.
gumka napisał(a): K...a je mąć ! ja już dawno ją przekroczyłem ! Normalnie tylko ... reklamówka i kostnica !
Konrad ''Owca'' napisał(a):A Dalejowi chyba zeszło znieczulenie i wesołe pigułki. Gruchy walić nie może, bo ma rękę w gipsie i ciśnienie mu wzrasta... Zaraz zrobi z nami wszystkimi porządek i będzie miał forum jednego użytkownika.

Dalej napisał(a):4 razy po was sprzątałem w wątku o CA! Śnieg stopniał i się pobudzili, w każdym wątku narobione po kątach!
Dalej napisał(a):4 razy po was sprzątałem w wątku o CA! Śnieg stopniał i się pobudzili, w każdym wątku narobione po kątach!
Konrad ''Owca'' napisał(a):Gruchy walić nie może, bo ma rękę w gipsie i ciśnienie mu wzrasta... Zaraz zrobi z nami wszystkimi porządek i będzie miał forum jednego użytkownika.

gumka napisał(a):Stąd moje również letkie rozczarowanie otrzymanym "ostatnim ostrzeżeniem" bez pierwszego ni drugiego namaszczenia na ostrzezenie takowe.
Pzdr.
Dalej napisał(a):Gdyby to była impra Pytka albo Afgarak,
Mazur napisał(a):Z tego dzialu tez zniknal caly watek np. zatytulowany "Sruu", ktory sam zalozyles, a pozniej skasowales jak wypowiedzi zawarte w nim nie byly dla ciebie wygodne, wiec nie badz taki hop do przodu dalejku.'
Mazur napisał(a):"O wszystkim
Tu jesteś bezpieczny od tyranii złych adminów. Żadnej polityki."
'
Python napisał(a):Sugerujesz, że Tato jest taki prawy że za spamowanie w Afgaraku - da sobie sam bana ???? :-D
Sushi napisał(a):a w ogóle to gdzie jest wątek "sruu"?
:-o zamknąć go zamknęłam, ale nie ruszałam.
Tato napisał(a):I im bardziej się Sushi rozglądała tym bardziej widziała wątki, których tam nie było.

Mazur napisał(a):Tato nie licze na to ze pamietasz co bylo na forum dwa dni temu :) dlatego odwoluje sie do kogos mlodszego ;)
Dalej napisał(a):(...) potem wasze wypowiedzi przestały mieć cokolwiek wspólnego z imprezą.
Dalej napisał(a):(...)Po prostu śmieciliście na lewo i prawo i waliło was równo że ktoś po was sprzątać musi.
Dalej napisał(a):(...)W dodatku zaczęło to wyglądać jak lincz -
Dalej napisał(a):(...)
W wątku CA mają być tylko wypowiedzi merytoryczne
Dalej napisał(a):(...)Ile można!
ZibiD napisał(a):... - podkreśliliśmy, że jedzie Łukasz a to baaardzo ważne było, gdyż w ten sposób organizator miał zapewnioną co najmniej 50% frekwencję na imprezie! ...

gumka napisał(a): + wujek kapelan z WP , to razem 100% - Full Wypas Impreza !
Sushi napisał(a):a w ogóle to gdzie jest wątek "sruu"?
:-o zamknąć go zamknęłam, ale nie ruszałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości