Mazur napisał(a):@ Dalej
Ale opis jest taki jaki jest, wiec wara ci od edytowania i kasowania postow w tym dziale, i przestan opowiadac brednie. Pozdrawiam Mazur
/ostrzegam, że jest na świecie więcej adminów którzy bardziej od Daleja nie znoszą chamstwa. pyt
moron napisał(a):Tematy pojawiaja sie i znikaja same!

Mazur napisał(a):Czasami brakuje mi juz cierpliwosci jak widze to panoszenie sie i cicha aprobate srodowiska.
Tato napisał(a):
ZeRT napisał(a): ...
Wujek kapelan z WP wymiata!

Tato napisał(a):Mazur napisał(a):Tato nie licze na to ze pamietasz co bylo na forum dwa dni temu :) dlatego odwoluje sie do kogos mlodszego ;)
Ale moją stretryczałą pamięć wspomaga panel moderatorski i logi adminów zapisane ku potomności. I wiesz co: cholera, 2 dni temu nikt nie kasował wątków! :-O
Szok. Ale logi zapewne zostały usunięte razem z filmem pokazującym jak Bush w 9/11 wysadza Pentagon.
Łukasz napisał(a):Może się zapiszecie na http://www.combatalert.com/ ?
Łukasz napisał(a):Może się zapiszecie na http://www.combatalert.com/ ?
Łukasz napisał(a):Link do forum Combat Alert: http://www.combatalert.com/forum/ można tam znaleźć wiele odpowiedzi na nurtujące nas pytania.

Mazur napisał(a):Pozwol ze wspomne tylko dwa watki ktore zniknely:
1. watek Banany / Sprawy techniczne i organizacyjne
Łukasz napisał(a):... - mój wujek jest kapelanem w Wojsku Polskim.

Mazur napisał(a):@ Dalej
Ale opis jest taki jaki jest, wiec wara ci od edytowania i kasowania postow w tym dziale, i przestan opowiadac brednie. Pozdrawiam Mazur
/ostrzegam, że jest na świecie więcej adminów którzy bardziej od Daleja nie znoszą chamstwa. pyt

Konrad ''Owca'' napisał(a):A w ogóle to jest PIĄTEK!!!!!
Tato napisał(a):Przemknął przez Forum WW2 jak kometa: był krótko, ale świecił jasno. :)

moron napisał(a):Sushi napisał(a):a w ogóle to gdzie jest wątek "sruu"?
:-o zamknąć go zamknęłam, ale nie ruszałam.
bo WW2 to forum widmo! :P
Tematy pojawiaja sie i znikaja same!

Konrad ''Owca'' napisał(a):moron napisał(a):Sushi napisał(a):a w ogóle to gdzie jest wątek "sruu"?
:-o zamknąć go zamknęłam, ale nie ruszałam.
bo WW2 to forum widmo! :P
Tematy pojawiaja sie i znikaja same!
Proponuję zbanować Morona. 50% jego postów to udowadnianie jaki to WW2 jest ciulowy a Qrde fajne. Pozostałe 50% to sugestie tego.
Moron, po co korzystasz z tego forum, skoro tak Ci się nie podoba? Ani forum, ani ludzie... Czy na prawdę jest Ci aż tak potrzebny lansik?

Mider napisał(a):Tkwią w was jakieś głęboko zakorzenione demony dzielące warszawskich ASgejów na nas i ich.
Rzygać się chce.

ZeRT napisał(a):To się nazywa postawa obywatelska ;D.

gumka napisał(a):ZeRT napisał(a):To się nazywa postawa obywatelska ;D.
czyli w skrócie ; podpierdalacz ! :)

Dalej napisał(a):Powiedział Mider, który, spaliwszy się na Warriorze, poszedł lansować się wśród młodzieży na Qrde i powrócił, razem ze swoim nowym przyjacielem, niczym feniks z popiołów elektronicznego papierosa, po przeprowadzce na nowe forum :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość