Moderatorzy: Tato, Sushi, Echelon4, kałasz

kałasz napisał(a): (np. czemu wszyscy chcą mordować Al-Tatę?),

W końcu jest właścicielem... wszystkiego
 W końcu jest właścicielem... wszystkiego 

Tato napisał(a):Zapraszamy do wrzucania różności z gry na Wiki: opisy stron, skany dokumentów, zdjęcia leniwców...

Tato napisał(a):Taaa, Wiki nie jest bardzo "user friendly". Ale może to powoduje, że nie ma zby dużo badziewia na Wikipedii bo słabe umysłowo trolle nie sa w stanie przebrnąc przez nieprzyjazny interfejs.

Ty poinstruowany dasz sobie radę ale za to trole internetowe nawet poinstruowane nie mogą zepsuć WikiPedii.
 Ty poinstruowany dasz sobie radę ale za to trole internetowe nawet poinstruowane nie mogą zepsuć WikiPedii.  

Wódz Wielki Buc napisał(a):Tak, moje też się pojawiło, tylko, że nie tam gdzie chciałem. Jestem zbyt tempy na wikipedię 0_o

Mamut napisał(a):Wódz Wielki Buc napisał(a):Tak, moje też się pojawiło, tylko, że nie tam gdzie chciałem. Jestem zbyt tempy na wikipedię 0_o
...tępy.
Zapraszamy do klasztoru na nauki ze słowa pisanego.

heavenly napisał(a):Wyedytować jego opis, podejrzeć jakich kodów użyto, wstawić u siebie.

Wódz Wielki Buc napisał(a):Mamut napisał(a):Wódz Wielki Buc napisał(a):Tak, moje też się pojawiło, tylko, że nie tam gdzie chciałem. Jestem zbyt tempy na wikipedię 0_o
...tępy.
Zapraszamy do klasztoru na nauki ze słowa pisanego.
0_o Widzę, że udany przebłysk zakonnej yntelygencji...
Btw. jak zrobić taką kartę postaci jak ma tato?

--- niestety było goraco.
 --- niestety było goraco. widać wysoka temperatura źle wpływa na libido Sturmbannführer'ów
   widać wysoka temperatura źle wpływa na libido Sturmbannführer'ów

Sushi napisał(a):gnębił? GNĘBIŁ?!
Trzeba było widzieć tych typków którzy wręcz podkładali mi się pod szpicrutkę i domagali się razów
Samce są zaiste dziwnymi stworzeniami...

Ksieciu napisał(a):a tam od razu podkładali.przy rejestracji obiecano mi karę za spóźnienie a potem przez całą grę czekałem próżno na egzekucje wyroku.
 Nie mówiłam o Tobie
    Nie mówiłam o Tobie  (z resztą nie "obiecano" a "grożono". Choć widzę że jak w tym dowcipie, klaps nie jest tu najlepszym rozwiązaniem ^_^' )
   (z resztą nie "obiecano" a "grożono". Choć widzę że jak w tym dowcipie, klaps nie jest tu najlepszym rozwiązaniem ^_^' ) poza tym- jeszcze wszystko przed Tobą...  będzie parę strzelanek historycznych, chętni niech dadzą znak to zabiorę szpicrutkę
   poza tym- jeszcze wszystko przed Tobą...  będzie parę strzelanek historycznych, chętni niech dadzą znak to zabiorę szpicrutkę  

Sushi napisał(a):będzie parę strzelanek historycznych, chętni niech dadzą znak to zabiorę szpicrutkę

Sushi napisał(a): (z resztą nie "obiecano" a "grożono". Choć widzę że jak w tym dowcipie, klaps nie jest tu najlepszym rozwiązaniem ^_^' )
:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości