jak na długi weekend to całkiem w trąbkę frekwencja detale hmmm.... 9:30 zbióreczka 10:00 zaczynamy mały scenario na miejscu bo zobaczymy ile osób rzeczywiście przyjedzie
To hell and back always together .... !!!! " R.I.T. TEAM "
Panie i Panowie dzięki za tak liczną obecność, dzięki za strzelanie bezkwasów, bezawantur, bez dziwych pomysłów dobra strzelanka i tyle . Widać iż nasze działania idą w dobrą stronę i warto jest pracować dalej WW łapie drugi oddech i to nie jest nasze ostatnie słowo !!!!!!!!!!
Dzieki wielkie za dzisiejszy dzien , scenariusz ciekawy ,pogoda ok ,atmosfera rewelacja , nic dodac nic ujac : ) pozdrowienia dla kolezanki Agi : ) milo bylo poznac : ) Do nastepnego : )
AKA Piciu. Dla tych którzy mają z tym problemy: Mianownik (kto?): Piciu / dopełniacz (kogo?): Picia / celownik (komu?): Piciowi / biernik (kogo?): Picia / narzędnik ((z) kim?): z Piciem / miejscownik (o kim?): Piciu / wołacz (–): Piciu!
Dziekuję za strzelankę, szczególnie zaś koledze z którym uniknąłem wymiany ognia w bardzo krótim dystansie, wystarczyła sygnalizacja strzału. Do następnego.
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie (R.Dmowski)
- Krótki hi-cap King Armsa M4/16 , malowany na coś ala Kryptek z magpulem w coyocie - Szary real/low/mid, nie miał łatwego życia, z magpulem klejonym z dętki ?