Konrad ''Owca'' napisał(a):Udzielm ci upomniena! Idź do piwnicy, znajdź Sobczaq'a i weź w ryj!

Konrad ''Owca'' napisał(a):Cezar napisał(a):regulować Falem zmiedrowałeś zupełnie od podglądania Case pod prysznicem.
Co kurwa? Poproś swojego chłopaka, żeby znowu zaczął ci sprawdzać posty...

Sushi napisał(a):jest jeden podstawowy fakt który zadaje kłam temu zdjęciu: fartuszek, ani żadna inna cześć ubrania nie jest w multicamie....

Dalej napisał(a):Nie umiecie flejmować pokemony.

Mider napisał(a):Ręce mi opadają. A nie zapytałeś o pozwolenie na włączenie komputera? Suszek pozwolił pobawić się klawiaturą?

ZeRT napisał(a):Nie zauważyłeś i przygniotłeś go dupskiem ty stary tłusta stara mendo!

Karczoch napisał(a):A ja tak ogólnie: Jak dorwę którego to wypruje flaki i wypieprzę tak daleko, że do srania będzie potrzebował paszportu.
ZeRT napisał(a):Ale wy jesteś głupi, drugiej takiej bandy idiotów to ze świeczką szukać. Żebyście byli po prostu debilami to bym wam współczuł, ale po za tym, że wasze IQ w sumie razem nie jest większe niż 50, jesteście po prostu jebanymi zboczeńcami, kozo i owcojebami, sodomitami obsranymi albo gównorzercami!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości