Jantas napisał(a):Gdybyś z tych czterech zdjęć wybrał to obok
Jantas napisał(a):A co do tego ma jednorożec? Nieopodal jest jeszcze kilka atrakcji do zwiedzenia w tym szpital w Kuksie, w którym znajduje się jedna z najstarszych w Europie aptek. Nad drzwiami wisi głowa jednorożca z wielgachnym rogiem :)
Python napisał(a):To jest najlepsze koło betonowe w tym dziale :-)
Wokash napisał(a):Jantas... wiem, że zniszczę Ci światopogląd... my na prawdę nie jeździmy w teren szukać tych obiektów...
Kuźwa ale się naszukałem linii umocnień o nazwie Jednorożec i okolice...
To jest najlepsze koło betonowe w tym dziale :-)
Soman napisał(a):Most w Remagen, marzec 1945, Gefechtsverband Kowalewski w skład którego wchodziły Fw-190G z NSGr. 20
Jantas napisał(a):Brytyjski lekki lotniskowiec HMS Unicorn. Wodowany w Irlandii Północnej w stoczni Harland and Wolff w Belfaście. Resztę sobie znajdźcie - niech Master Pro Jednorożec Was poprowadzi :P
Swoją drogą ciekawe kiedy Wam się te jednorożce w II WŚ skończą... ;)
Izzy napisał(a):Dowódcą czego?
Mogę wymienić listę na pół strony długą wyższej rangi dowódców którzy dostali w czapę na polu bitwy od czasów Wareńczyka (Yamamoto żadnym królem nie był).
Taka dziwna ta zagadka była, gdyby jeszcze obu zabiły p-38 to bym może zrozumiał. :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości