Moderatorzy: Tato, Sushi, Echelon4, kałasz

Ksieciu napisał(a):Phy.Tak naprawdę Natasza była wysoko wykwalifikowanym pracownikiem operacyjnym NKWD i wróciła do Moskwy z całą teczką tajnych dokumentów i informacji zdobytych we włoskiej bazie.A to wszystko za przysłowiowego Afgara na którego się połasiliście.Z resztą i tak Moskwa jak zwykle wyszła na swoje bo zapłaciliście mi 30 papierów za to że Natasza przyjdzie na Wasza imprezę i drugie 30 papierów za "grającą skrzynkę" której nie dostaliście,bo tak naprawdę było to urządzenie podsłuchowe które oddaliśmy brytolom "na przechowanie".
 ) jak na ulicy w Groznym;))
) jak na ulicy w Groznym;))

GunMan napisał(a):A rzekoma akcja żebracza na terenie brytoli to było na koniec koncertu po pierwszym "idźcie sobie" (mamy świadka Jamesa Fenrira).
 ) od cudnego występu Nataszy. Jednocześnie oświadczamy, że nasze stosunki z Nataszą były jak najbardziej... hmm... udane (czy ja naprawdę to napisałam?
) od cudnego występu Nataszy. Jednocześnie oświadczamy, że nasze stosunki z Nataszą były jak najbardziej... hmm... udane (czy ja naprawdę to napisałam?   )
 )

)
)

będziemy kombinować, a jak LonelyMerc zabierzemy aparat, to nawet nie uda wam się nas złapać
 będziemy kombinować, a jak LonelyMerc zabierzemy aparat, to nawet nie uda wam się nas złapać 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości