Sushi napisał(a):A ilu arystokratów znasz osobiście?
Tato napisał(a):Może on mówi na swoim przykładzie. Bo jest Dalejem z tych Dalejów. :-?
Tato napisał(a):Moim zdaniem jakiś hrabia wykorzystał kiedys niecnie młodego Daleja na tyłach swego wielkopańskiego dworku... :-O
Dalej napisał(a):
Sushi: Czy muszę znać osobiście jakiegoś faszystę uważać to go za drania? Twój argument został obalony :)
Buhaha przestań czytać Harlequiny. :)Sushi napisał(a): za to poddawane edukacji i kulturze... )
Dalej napisał(a):Arystokratą można przestać być, zrzec się tytułu itp.
Sushi napisał(a):według Ciebie chłopstwo i biedota było bardziej wyedukowane od arystokracji?? HA! Ha! HA!
Dalej napisał(a):
Człowiek który uważa się za lepszego bo kiedyś tam jego pradziad wymordował wszystkich dookoła a potem jego potomstwo zrobiło z reszty niewolników, jest po prostu dupkiem.
Dalej napisał(a):Przez tysiące lat ta kasta mordowała ludzi i wykorzystywała jako niewolników, a teraz ledwie, ile, sto lat minęło od oderwania ich od koryta, i już dupa tęskni do bata?
Wasza sprawa. To wy uprawiacie demagogię.

Dalej napisał(a):Człowiek który uważa się za lepszego bo kiedyś tam jego pradziad wymordował wszystkich dookoła a potem jego potomstwo zrobiło z reszty niewolników, jest po prostu dupkiem.
Przez tysiące lat ta kasta mordowała ludzi i wykorzystywała jako niewolników, a teraz ledwie, ile, sto lat minęło od oderwania ich od koryta, i już dupa tęskni do bata?

III.ZASADY DYSKUSJI:
Nie należy umieszczać komentarzy, które:
[...]
6. zawierają informacje obarczające niesprawdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);

Wokash napisał(a):grafik i do tego ma uprawnienia....
nie mogę bo nie mogę chodzić :)Sushi napisał(a):Dalej, ja Cię proszę jak czlowieka, Ty odstaw te prochy i wyjdź z piwnicy bo zaczynasz gollumieć...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość